Artikler og bøger

Bog: Når en dør lukkes!
Esther Jensens fortælling om hvordan man ved at tage kørekort til motorcykel kan påbegynde en ny livsstil, når man som 55 årig bliver enke efter 32 års ægteskab og på denne måde bevæger sig ud i en verden fyldt med nye oplevelser. En bog på 100 sider om sit liv, om rejser til mere end hundrede forskellige lande og territorier samt om kørsel på motorcykel i 33 lande på 6 kontinenter. Bogen er udgivet 16 april 2014.

​Kan købes hos Boligtextil i Aulum, på Borbjerg Mølle Kro eller direkte hos på estherdenmark@gmail.com/tel. 20703355. Pris 98 kr. (+ forsendelse 30 kr.)

E-bog: Af sted – 12 berejste fortæller!
Forfattere: Mette de Fine Licht og Heidi Korsgaard. Udgivet 17. juni 2014.

Et rejsebogsprojekt med 12 E-bøger, med gode skæbnefortællinger. Af de mere end 400 medlemmer af De berejstes Klub er Esther Jensen udvalgt som en af de 12, der er skrevet en E-bog om. Fælles for personerne bag de 12 bøger er at de ikke nødvendigvis er kendte personer, men alle der har vist at det er muligt at rejse på en alternativ måde, bare man vil.

Når alle 12 afsnit er udgivet, vil der blive udgivet en samlet bog. E-bøgerne kan købes på www.skrivevaerkstedet.dk se udgivelser. Pris 49 kr.

Esther fortæller om Borbjerg Mølle Kro og sine rejser.
Se youtube klippet her.

Esthers Jyske Afrika på Borbjerg Mølle Kro. Se artiklen her.

Livet skal leves del I. Artikel om Esthers rejser i hele verden. (Kilde: ugebladet Hjemmet 2011). Læs her.

Livet skal leves del II. Artikel om Esthers rejser i hele verden. (Kilde: ugebladet Hjemmet 2011). Læs her.